Nagelstyling

Nail Pleasure heeft een uitgebreid aanbod voor nagelstyling. U kunt kiezen voor: acryl, gellaque of nail art.


Acrylnagels
Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de acryl alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van tips (verlengstukjes van plastic). Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof. Het droogt en hardt vanzelf door de blootstelling aan buitenlucht. Doordat uw eigen nagel blijft groeien onder de acryl moeten de nagels 1 keer in de 3 of 4 weken opgevuld worden, om ze er mooi en verzorgd uit te laten blijven zien.

Bij de acryl producten word er gewerkt met het merk Young Nails

Gellaque
U wilt uw natuurlijke nagels behouden, geen kunstnagels, maar wel iets waardoor uw nagels verstevigd worden en deze niet zomaar breken of scheuren? Dan is een gellaque iets voor u! Dit is een gel en lak in 1 en is flexibel qua stevigheid. De gellaque is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is de gellaque ook transparant te verkrijgen of met een french manicure.

De gellaque is overigens ook heel mooi op uw tenen!

De gellaques zijn van het merk Florence Nails

Nail art
Nail art kan aangebracht worden met Acryl, Gellaque maar ook gewoon met nagellak. In de salon staan meerdere voorbeelden, maar mocht u zelf een mooi voorbeeld hebben is dat altijd mogelijk!

Nail art is ontzettend leuk en passend te maken voor iedere gelegenheid. Omdat deze vorm van nagelkunst enige tijd in beslag neemt, is het fijn als u dit wilt dat u van te voren contact op neemt. Zo kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen en de voorbereidingen treffen voor een mooi eindresultaat.

IMG_8825