Verzorging

Naast nagelstyling zijn er meerdere behandelingen mogelijk bij Nail Pleasure. Er is een uitgebreid aanbod voor de verzorging van handen en voeten. Twee soorten manicures en twee soorten cosmetische voetbehandelingen. Meer informatie over wat deze behandelingen inhouden? Leest u vooral verder!

Manicure
U wilt geen kunstnagels, maar wel mooie verzorgde handen? Kom eens langs voor een manicure! Er bestaat keuze tussen een basismanicure en de uitgebreide manicure behandeling. Hieronder een beschrijving wat deze behandelingen inhouden.

Basismanicure

 • Reiniging van de nagels en handen
 • Scrubben van de handen
 • Schoonmaken van de handen in een warmwater-badje
 • De nagelriemen terug duwen
 • Het in model vijlen van de nagels
 • Het lakken van de nagels met een basislak of een eventuele gekleurde nagellak
 • Het aanbrengen van een topcoat
 • De nagelriemen insmeren met een nagelriemolie
 • Het insmeren van de handen met een lotion

Uitgebreide manicure

 • Reiniging van de nagels, handen en onderarmen
 • Scrubben van de handen en onderarmen
 • Schoonmaken van de handen en onderarmen in een warmwater-badje
 • Masker op de handen en onderarmen
 • Schoonmaken van de handen en onderarmen in een warmwater-badje
 • Massage van de handen en onderarmen
 • De nagelriemen terug duwen
 • Het in model vijlen van de nagels
 • Het lakken van de nagels met een basislak of eventuele gekleurde nagellak
 • Het aanbrengen van een topcoat
 • De nagelriemen insmeren met een nagelriemolie
 • Het insmeren van de handen en onderarmen met een lotion
 • Voor de manicures wordt er gewerkt met de producten van SpaRituals
 • Een manicure is overigens ook gewoon mogelijk als u kunstnagels heeft

Cosmetische Voetbehandeling
U wilt mooie verzorgde voeten voor u op vakantie gaat? Of u heeft erg droge voeten in de winter? Kom eens langs voor een cosmetische voetbehandeling. Net als voor de manicure geldt dat Nail Pleasure twee soorten behandelingen aanbiedt. De basis cosmetische voetbehandeling en de uitgebreide cosmetische voetbehandeling. Deze behandelingen staan gelijk aan de hierboven beschreven manicure behandelingen. Alleen dan aan de voeten en onderbenen.

Pathologie
Nail Pleasure beschikt ook over het certificaat  Pathologie van de nagel. Dus heeft u al jaren vlekjes op uw nagel? Ribbels in uw nagel? Of andere dingen aan uw nagel waar u zich aan stoort en niet weet het is en/of niet weet wat u er aan kan doen? Kom eens langs! Wie weet kunnen wij u verder helpen.

Cropped23